​​Recensies op IENS.nl |
0184 – 601384

Recensies op IENS.nl

Waardering: 8

dit eetcafé ligt midden in het dorp Nieuwpoort , zittende op de terrassen is er van alles te zien, ondanks dat het echt een klein dorp is. we vonden het fijn dat we het 3 gangen menu van de AH-actie zelf mochten samen stellen. we hadden tomatensoep, die goed was. en ik zalm en doperwtenpuree en mijn man spare-ribs[dat zo gaar was, dat het van het bot afviel] ,hoofdgerecht was ook prima. en als dessert had mijn man, ijs en rood fruit en ik een hazelino[soort hazelnootgebak] met ijs. alles was heerlijk.

Waardering: 9

Met een gezelschap van 6 personen heerlijk buiten gegeten. Hebben een hele gezellige avond gehad en uitstekend gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en flexibel.

Waardering: 7

wij hebben zalm en kabeljauw filet gegeten. Jammer dat er graten in zaten, daar had de kok beter op moeten letten. Helaas was de kabeljauw iets flauw. De bediening was vriendelijk.

Waardering: 8

Heerlijk gegeten in gezellig stadje Nieuwpoort, ruime keus uit menukaart, prima bediening door leuke meiden, we gaan zeker nog een keer terug met familie en/of vrienden.Ed Rombouts

Waardering: 8

Super lekker gegeten bij "de Dam" met de AH spaaractie. Ruim keuze uit de kaart, geen "speciale" menuutjes, maar gewoon van elke gang werd steeds het goedkoopste van de rekening gehaald. Gezellig, gemoedelijk en vooral goed van kwaliteit!

Waardering: 8

Op terras in sfeervol historisch Nieuwpoort voorgerecht (bospaddestoelsoep en stoofvlees) en hoofdgerecht (vispotjr en saté) gegeten. Bedoening erg vriendelijk, eten goed van kwaliteit en smakelijk. Nagerecht binnen gegeten, gemoedelijk eetcafesfeer. Bavarois en frambosenparfait. lekker en alles met zorg bereid.

Waardering: 9

Wat hebben we weer geweldig gegeten bij jullie voor de eisbein was geweldig en het toetje was een complete verrassing voorgerecht toppie we komen zeker binnenkort weer GEZELLIE

Waardering: 9

Een verrassend binnenkomen in dit eetcafé, gezellig en ruim. Ruim wat je van de buitenkant niet zal verwachten! Heerlijk eten, en vriendelijke bediening maakt het avondje compleet!!

Waardering: 9

Een leuk eetcafé in het dorpje nieuwpoort. Heerlijk gegeten. NIet te grote kaart, maar divers genoeg. Een aanrader voor wanneer je bv een mooie fietstocht of motorrit maakt door het midden van het land.

Waardering: 9

Wij hebben heerlijk gegeten we waren met 4 pers En ze vonden het voortreffelijk zeker een aanrader We zij vorig jaar daar ook geweest dus dat zegt genoeg