​​Over ons |
0184 – 601384

Over ons

Eetcafé de Dam is een horecazaak in Nieuwpoort dat gevestigd is in het kleinste vestingstadje van Nederland. Het eetcafé bevindt zich in het centrum tegenover het beroemde stadhuis van Nieuwpoort. Het eetcafé heeft 2 gezichten, enerzijds een vanaf 1697 in gebruik zijnde café. Een bruine kroeg en voor velen een vaste plek om de dag of week eens door te praten.  Anderzijds zijn wij een eetgelegenheid met verschillende mogelijkheden.

Zo is er vanaf woensdag elke dag vanaf 10 uur in de week gelegenheid voor een kop koffie of thee met gebak, lunch, diner, buffetten en groepsarrangementen. Ook zijn wij uw zaak voor feesten, grote partijen of besloten gelegenheden.

Ieder voorjaar en zomer is er aan de buitenzijde van ons pand op de Dam een groot terras te vinden. Het terras heeft de beschikking over 80 zitplaatsen en een prachtig uitzicht op het stadhuis en historische monumenten. Op het terras kan iedereen terecht voor een drankje, lunch of diner.

Wist u dat:

  • Wij zijn vanaf woensdag elke dag open vanaf 10 uur (maandag en dinsdag gesloten)
  • Onze keuken voor de lunch is geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Voor het diner is de keuken geopend van woensdag t/m donderdag van 17:00 tot 21:00 uur. En van vrijdag t/m zondag van 17:00 tot 22:00 uur.
  • Wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot brandveiligheid en beschikking hebben over het certificaat bedrijfshulpverlening (BHV)
  • Er is gelegenheid tot parkeren voor de deur of op het gratis parkeerterrein ’t Hoofd aan de Lek. (2 min loopafstand)